Vælg en digital platform
der kan mærkes på dit
co2 aftryk – og det
indtryk du giver videre
RING MIG OPBOOK EN DEMOVælg en digital platform
der kan mærkes på dit
co2 aftryk – og det
indtryk du giver videre
RING MIG OPBOOK EN DEMO
Vælg en digital platform
der kan mærkes på dit
co2 aftryk – og det
indtryk du giver videre
RING MIG OPBOOK EN DEMO

Go Green

Vær et eksempel

Bliv en del af den grønne omstilling og slip for tekniske bekymringer om at få alting til at spille sammen, fordi hverken du eller dine deltagere skal hoppe imellem forskellige IT-systemer. Alt foregår på en og samme platform både for dine fysiske og virtuelle deltagere.

Opfyld FN’s verdensmål

Når du vælger Eventbuizz, bliver du også en del af den grønne omstilling. Uanset om du ønsker, at afholde et fysisk event, et virtuelt event eller en hybrid, kan en stor del af jeres arrangementer gennemføres papirløst. – og ønsker du at gå hele vejen og gøre jeres events bæredygtige, får du adgang til videndeling med alle vores kunder – og de erfaringer de har med den grønne omstilling.

Sikkerhed og engagement, går hånd i hånd

Når du vælger Eventbuizz digital event management platform har du hele tiden kontrollen med hele afviklingen. Det betyder høj driftssikkerhed, fordi du kan styre alle funktioner, herunder videobillede og lyd, hvem der skal have ordet fra publikum, i hvilken rækkefølge og hvornår. Hvis der skal foretages ændringer i det planlagte program, foretages alle ændringer alle de steder de forekommer, samtidigt.

Bæredygtige arrangementer-få flere kunder, medlemmer og ansatte til at deltage

Virtual

Prøv Eventbuizz Virtual

Eventbuizz virtual giver jeres publikum fornøjelsen af, at deltage i et online event. Platformen har alle de funktioner der er essentielle for, at jeres deltagere forbliver involverende og engagerende hele vejen. Gør noget godt for miljøet og spar samtidigt omkostninger til overnatning og transport.

Så meget co2 udleder 1 person på, at rejse 1 km.

  • Cykel 11g Gram co2 / pr. km*
  • Tog 37gGram co2 / pr. km*
  • Bil / Diesel 160g Gram co2 / pr. km*
  • Fly 223g Gram co2 / pr. km*

Kilde: GreenMatch

Et af de steder, hvor co2udledningen er størst, er ved den måde vi transporterer os selv på – og det er samtidigt også her man som event manager, man gøre en stor forskel. Det handler blot om , at foretage de rigtige valg allerede når man begynder, at planlægge sit event.

Meld jer ind i vores vidensbank

Jo flere erfaringer vi samler, desto flere mulligheder er der for, at man kan finde nye veje. Derfor har vi oprettet et forum blandt alle vores kunder, hvor vi kan bruge hinandens erfaringer til,  at gøre vores events endnu mere grønne.

Madspild, transport, hand-outs, papirforbrug og affald er bare nogle af de steder, hvor vi kan nyde godt af andres erfaringer – og netop derfor er det vigtigt, at vi åbner op for vidensdeling.

Grøn omstilling er opgave vi bedst løfter i flok, så derfor opfordrer vi  alle vores kunder til, at melde sig ind i gruppen.

TILMELD DIG HER

Vi er med hele vejen.

Hos Eventbuizz, sætter vi en stor ære i, at alle events skal afvikles problemfrit – og skulle der opstå problemer undervejs, er vi altid klar til løse de udfordringer, der kan opstå. Hvis du som planlægger eller arrangør ønsker ekstra sikkerhed, er du nybegynder eller føler du dig på usikker grund, er der også altid hjælp at hente- lige fra ekstra uddannelse til, at vi er med på selve eventet

Cool, calm and collected

Vil du gerne være superbruger, står du med en ekstra krævende eller kompleks afvikling, så er vi klar til at ruste dig imod bekymringer.

Alle softwarelicenser til produkter og features kan nemt
sammensættes efter behov. Kontakt os for priser.