Nyt kapitel i EventBuizz’s rejse

Nyt kapitel i EventBuizz’s rejse.
Vi er begejstrede for at præsentere en stor fornyelse her hos EventBuizz. Vi har arbejdet hårdt bag kulisserne og er nu klar til at løfte sløret for vores nye logo, visuelle identitet, en frisk kommunikationsstrategi og ikke mindst vores helt nye hjemmeside! Vi har skabt en ny og anderledes måde at kommunikere vores DNA på. Vores hjerte har længe banket for at skabe et design, der både er kreativt og legende, samtidig med at gøre det mere overskueligt og ukompliceret, at se hele vores event management platform på.

Fra arrangør til skaber.
Fra værende arrangør til at blive en innovativ skaber – vi forandrer os på overfladen, men i hjertet er vi stadig de samme, dedikerede personer, du kender. Vores kompromisløse engagement i at levere førsteklasses service og support forbliver uændret. Vores nyfundne iver bunder i en ambition om konstant forbedring og innovation.

Denne transformation er et skridt i retning af at tydeliggøre vores fremadskuende mission og vision. Med en klarere kommunikativ og visuel tilgang ønsker vi at cementere vores position, som den fortrukne event management platform. Sammen med vores kunder, partnere og dedikerede medarbejdere stræber vi efter, at skabe mindeværdige events, der kreativt, enkelt og handlekraftigt betager og begejstrer deltagerne, ved ethvert event.

Think, Create, Share, Play. Go green.
Dette er ikke bare slogans eller catchy overskrifter. Det er kernen i, hvordan vi nu præsentere vores platform. I en tid præget af digital transformation opfordrer vi vores kunder til ikke blot at følge strømmen, men at være banebrydende og skabe trends. Uanset hvor avantgarde eller kreativ din ide er, er vi her for at gøre dine visioner til virkelighed.

Nyt logo nye tider.
Det nye logo afspejler det resultat vi ønsker for vores kunder, snarere end vores platforms features. I de kommende måneder vil du kunne opleve både det nye og det gamle logo, efterhånden som vi får det skiftet ud alle steder – og det passer meget godt på det vores nye logo symboliserer.

Sommerfuglen i vores logo symboliserer skønhed, forvandling, vækst og potentiale. Inden for rammerne af en event management platform, fungerer sommerfuglen som et dybtgående symbol, der repræsenterer den rejse, hvert event gennemgår – fra den indledende idéfase til den endelige udførelse.

I denne kontekst illustrerer sommerfuglen den dynamik, fleksibilitet og kreativitet, som EventBuizz platformen tilbyder. Det indikerer en transformation, ikke kun af selve eventet, men også af de oplevelser og muligheder, der skabes for alle deltagere. Sommerfuglen repræsenterer også evnen til konstant at udvikle og tilpasse sig, nøjagtigt som en effektiv event management platform skal gøre i et skiftende landskab.

Velkommen til det nye EventBuizz.
En Event Management Platform, der er til at forstå.

Du kan se den nye hjemmeside her.

Med venlig hilsen
Team EventBuizz