Vi er her for at du
kan gøre dine ideer
til virkelighed
RING MIG OPBOOK EN DEMOVi er her for at du
kan gøre dine ideer
til virkelighed
RING MIG OPBOOK EN DEMO
Vi er her for at du
kan gøre dine ideer
til virkelighed
RING MIG OPBOOK EN DEMO

Det var Kofi Annan, der fik os i gang.

Grundstenen til Eventbuizz blev lagt i 2012 i forbindelse med Kofi Annans deltagelse på den globale CSR konference Partnership 2012 på Copenhagen Business School. Her stod det klart at arrangører, talere, udstillere, sponsorer og deltagere kunne opnå betydelige fordele, hvis man kunne samle det hele i det redskab, vi alle har ved hånden lige fra vi står op om morgenen til vi går i seng.

Tak for hjælpen

Eventbuizz er blevet til imens vi har bygget maskinrummet – og det kunne vi ikke ha’ gjort uden helt fantastiske og tålmodige kunder – og i dag står vi med en digital event management platform, der passer til de behov man har, som event arrangør, ganske enkelt fordi vi har kunnet bruge input, kritik og ønsker fra kunderne til at fintune maskinrummet undervejs. I dag har vi et af markedets absolut bedste produkter.

Skabt til grøn omstilling

“Tusinder og atter tusinder stykker papir ryger nærmest dagligt ud af en printer, når konference og eventarrangører skal have trykt programmer, deltagerlister og navneskilte til virksomhedernes og foreningernes store arrangementer. Det kræver tid, det koster penge – og det udfordrer i særdeleshed klimaaftrykket.” Læs artiklen

MISSION

Vi vil gennem et kreativt udtryk gøre det enkelt, trygt og sikkert, at afvikle henrivende og dynamiske events for vores kunder og deres kunder før, under og efter et event – uanset teknisk eller praktisk kompleksitet – på én enkel digital platform.

VISION

Vi vil sætte eksemplet for kreativ, enkel og handlekraftig digital event management, der betager og begejstrer publikummet, ved ethvert event.

En digital event management platform,
der er til at forstå