Tilmelding

I hjertet af en succesfuld konference eller messe ligger ikke kun planlægning og indhold, men også den digitale oplevelse, som begynder allerede ved tilmelding.

Oplev fremtidens tilmelding

Den digitale verden har forvandlet vores forventninger og skabt et landskab, hvor dit første møde med dine deltagere ofte sker online. Det er her, indtryk dannes, og forventninger sættes. Tænk på et tilmeldingssystem, som ikke blot er bygget med den nyeste teknologi, men også er en visuel fornøjelse, der fanger opmærksomheden ved første blik.

Nøglen til data og ægte deltageroplevelse

At kunne tilpasse tilmeldingsformularen er mere end en fornøjelse – det er essentielt for en datadrevet og deltagerfokuseret eventplanlægning. Denne tilpasning bygger broen mellem avanceret teknologi og ægte menneskelig interaktion, og sikrer at data leveres i god kvalitet og med maksimal relevans.

De primære fordele ved en EventBuizz
tilmeldingsløsning for konferencer og messer.

Alle data håndteres og opbevares centralt, hvilket gør det
lettere at tilgå og administrere.

Branding. Giv din tilmelding et professionelt visuelt udtryk i nutidigt design der understøtter dit brand og temaet for dit arrangement. Vælg blandt flere layouts. Mulighed for at vælge individuelt logo for hvert event. Ideelt hvis der er flere medarrangører.

Tilmelding, afmelding og venteliste. Automatiser processer, reducerer manuelt arbejde og forbedrer deltageroplevelsen. Dette gælder også tilmelding til workshops, overnatning, transport og allergener. Muligheden for at tilbyde forskellige billettyper og priskategorier.

Indlejring af tilmelding (iframe). Gør tilmeldingsprocessen lettilgængelig og nem for brugerne. Holder brugerne på din side, hvilket kan have en positiv indflydelse på din hjemmesides SEO.

Differentieret tilmelding. Skræddersy tilmeldingsformular og deltagerkommunikation til hver deltagertype så de afspejler de specifikke krav for dit event. Dette forbedrer relevansen og sikrer at indhold og oplysninger er målrettede og relevante for hver deltagertype.

Automatisk fakturering og EAN-fakturering. Eventbuizz platformen eliminerer manuel fakturaindstastning og sender automatisk fakturaer ved tilmelding, inklusive FIK-kode, hvilket giver event-teamet en problemfri oplevelse, inklusive elektronisk fakturering for offentlige virksomheder.

Online- og kortbetaling. Hvorfor vente med at få udbetalt sine penge når du kan få dem løbende? Kom i gang med at modtage online betalinger på få minutter. Undgå billetgebyrer. Du forhandler selv aftalevilkår med betalingsindløseren. Pengene overføres direkte til din konto.

Salgsplatform. Håndter ordre og bestillinger via telefon. Reservér eller sælg stande, sponsorpakker og billetter. Justér priser og tilbyd rabatter. Udsend ordrebekræftelser eller fakturaer. Platformen er fuldt integreret med vores andre løsninger, som online tilmelding og udstillerportal.”

Billetplatform. Ideel til BtC og medarbejder-events. Kræver blot navn og email fra bestiller samt billetantal. Gratis eller billetsalg. Elegant billetdesign med QR-kode. Mulighed for udstede mad- og drinksbilletter, samt offline billetter til eventpartnere, som udstillere og sponsorer.

Alle softwarelicenser til produkter og features kan nemt
sammensættes efter behov. Kontakt os for priser.

GDPR

Sikker databehandling er afgørende i vores digitale verden. Ved at efterleve GDPR opbevarer vi alle persondata indenfor EU. EventBuizz har den dybeste forståelse for vigtigheden af datasikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Vores forpligtelse til databeskyttelse er indarbejdet i alle aspekter af vores forretning og tjenester. Vi garanterer, at alle persondata, der behandles gennem vores platform, opbevares med strenge sikkerhedsforanstaltninger og i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning.

Send PDF

Vi gør pdf’en klar så den er i din mailboks om et øjeblik. Vi håber du bliver glad for overblikket. Du er mere end velkommen til at dele materialet med din organisation og netværk.

    Navn

    Arbejdsmail

    Telefon

    Skriv besked her..

    Jeg giver samtykke til at EventBuizz gerne må kontakte mig.