Event kalender: giver brugerne en oversigt over kommende events og en unik markedsføringskanal for arrangøren.

Book møde: denne funktion muliggør, at deltagerne nemt kan arrangere møder med udstillere, hvilket kan skabe større udbytte for deltagerne og potentielt generere indtægter for udstillerne.

Bannerannoncer: giver en indtægtskilde for arrangøren ved at tillade reklameplads til forskellige annoncører, der ønsker at nå ud til deltagerne på eventet.

Sponsor profiler: giver virksomheder og organisationer mulighed for at præsentere sig selv og deres produkter eller tjenester til en konference eller messe, hvilket kan tiltrække potentielle kunder og skabe en indtægtsstrøm også for arrangørerne.

Udstiller profiler: giver deltagerne mulighed for at udforske og få indsigt i de forskellige udstillere og deres produkter og services på et event, hvilket kan øge udstillernes synlighed og potentielt generere indtægter gennem øget opmærksomhed og interesse.

Mine events: Giver deltagerne en oversigt over alle events de er tilmeldt eller har deltaget i historisk, hvilket gør at de altid har alle præsentationer og deltagerlister ved hånden.

Streaming: Gør det muligt for deltagerne at deltage i arrangementet online, hvilket giver adgang til personer, der ikke kan være fysisk til stede.

Mine dokumenter: Giver deltagerne adgang til at dele og udveksle dokumenter og materiale med en eller flere deltagere, mens arrangøren også kan dele dokumenter med udvalgte deltagere. 

SoMe: Nemmere deling af begivenheden på sociale medieplatforme, hvilket kan øge eksponeringen og tiltrække flere deltagere.

Help desk: Tilbyder support og assistance til deltagerne, hvilket sikrer en problemfri oplevelse og hurtig løsning af eventuelle tekniske eller logistiske problemer.